Popolna prenova blagovne znamke DEVELOP japonskega koncerna Konica Minolta

Principal DEVELOP,ki ga na slovenskem trgu ekskluzivno zastopa podjetje Sanelec, Ljubljana d.o.o. je lansiral prenovljeno celostno podobo blagovne znamke DEVELOP. DEVELOP na trgu B2B ponuja rešitev za tiskanje in optimizacijo ter digitalizacijo dokumentov povezanih z delovnimi procesi. Prenova blagovne znamke DEVELOP krepi tržni položaj,novo vizijo in ponudbo blagovne znamke.

Ponudba principala DEVELOP so multifunkcijski tiskalniki za pisarniški segment, digitalni tiskarski sistemi – digitalnega produkcijskega tiska, programske rešitve (nadzor tiskanja, dokumentni sisteni ) in aplikacije za mobilno tiskanje. DEVELOP se osredotoča na manjša, mala in srednje velika podjetja z lokalnim in regionalnim poslovnim dosegom.


Prednost podjetja DEVELOP je svojim strankam ponudi hitrost,kvaliteto in osebne storitve. Glavna lastnost je, da DEVELOP ponuja pametne rešitve,izdelke in storitve, ki so enostavne za uporabo.Powering smarter business je slogan nove celostne podobe podjetja DEVELOP.S strokovnim znanjem,pametnimi izdelki spodbujamo nakup rešitev za tiskanje in dokumente, ki vam omogočajo enostavno in pametno poslovanje.

Vizija podjetja DEVELOP / Sanelec, Ljubljana d.o.o. je postati partner podjetjem,ki iščejo preobrazbo v digitalni svet poslovanja. Ponujamo alternativo, ki odpravlja zapletenost rešitev tiskanja in obdelave dokumentov.

Osrednji element nove vizualne podobe podjetja DEVELOP poudarja obljubo blagovne znamke. Simbol kljukica izraža kakovost, zanesljivost in enostavnost uporabe.

Ekskluzivni distributer za blagovno znamko DEVELOP v Sloveniji je podjetje Sanelec,d.o.o.,Ljubljana,

T:+386 1524 00 12,

E: info@sanelec.si,

W: www.develop.si

“Prepričani smo, da si vsaka stranka / podjetje zasluži strokovno VIP obravnavo. Z našo široko partnersko mrežo zagotavljamo zanesljive osebne storitve in strokovno podporo. Zagotavljamo pametnejše poslovanje!”
 
Rok Zobavnik, direktor podjetja SANELEC,d.o.o, Ljubljana / EKSKLUZIVNI DEVELOP DISTRIBUTOR

Vse pravice pridržane © Micopy d. o. o Izdelava: erpium